OPEN DAG OP DE RESTAURATIEWERF VAN DE BLAZER TX33

WOENSDAG 27 DECEMBER 2006 VAN 14 – 17 UUR
HOUTMOLEN 3A, MAKKUM

Lijkt het u leuk in de kerstvakantie [weer] eens een kijkje te nemen in de restauratieloods van de BlazerTX33?

Dat kan, want op woensdag 27 december van 14.00 – 17.00 uur zal de deur van de “tijdelijke werf” weer wijd worden opengezet voor belangstellende bezoekers van de TX33!

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het schip. Door zowel de “eigen” scheepstimmerlieden als ook door de mensen van de ISD-zuidwestfriesland. Hoogste tijd dus om een bezoekje te brengen aan [nu nog] de Houtmolen 3a! De expositie rondom de Blazer en de Historische Haven zult u niet meer aantreffen op de 27e december.

De reden? Vanaf medio januari 2007 zal de Blazer van deze bijzondere plek verhuizen naar een volgende “tijdelijke werf” aan de KALKOVENS 19, 8754 GP te Makkum.
Vanaf deze plek zal de BlazerTX33 worden afgetimmerd tot aan haar tewaterlating, die gedurende de zomer zal plaats vinden. Wij zullen u via onze website: www.blazerbehoud.nl op de hoogte houden.

U bent van harte uitgenodigd op 27 december tot 17.00 uur op de Houtmolen 3a te Makkum, zodat u zich op de hoogte kunt stellen van de laatste ontwikkelingen.

Bestuur Stichting Behoud Blazer